Δραστηριότητες2018-12-11T15:15:13+02:00

Δραστηριότητες

ΜΕΛΕΤΗ

Η εταιρία πλαισιώνεται από συνεργάτες μελετητές με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της Τεχνικής και ειδικότερα στις Αρχιτεκτονικές και Στατικές Μελέτες καθώς και στις Ηλεκτρομηχανολογικές και Γεωτεχνικές Μελέτες.

Βασικές αρχές των κτιρίων της εταιρείας είναι ο δημιουργικός σχεδιασμός με τα πλέον σύγχρονα δεδομένα και τάσεις της αρχιτεκτονικής. Το γεγονός αυτό επιτυγχάνεται μέσω της διαρκούς ενημέρωσης των μελετητών μας για νέα υλικά και τεχνικές. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η κατασκευή άρτιων και πρωτοποριακών έργων τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αποσκοπώντας σε ένα κτίριο λειτουργικό με αντοχή στο χρόνο, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο επιλεγμένες με κριτήριο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, η προσωπική καθημερινή επίβλεψη των κατασκευών, εξασφαλίζει την τήρηση και την εφαρμογή των κανονισμών, καθώς και τη σωστή χρήση και τοποθέτηση των υλικών. Έτσι η εταιρεία επιτυγχάνει την ταχεία και αξιόπιστη διεκπεραίωση και των πιο σύνθετων μελετών με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

Στους πελάτες μας εγγυόμαστε πως η υπογραφή των συμβολαίων δεν αποτελεί μόνο την ολοκλήρωση μιας εμπορικής συναλλαγής, αλλά μιας σχέσης που χαρακτηρίζεται από αλληλοεκτίμηση και υπόσχεται υποστήριξη και μετά την πώληση.

Η εταιρεία επιπλέον, αναλαμβάνει την μελέτη – επίβλεψη ιδιωτικών έργων με απόλυτη εφαρμογή των αρχών του value engineering. Οι πελάτες μας κερδίζουν από την κατασκευαστική μας πείρα και από τις μεγάλες δυνατότητες προμηθειών μας. Προσφέρουμε value engineering σε:

• Αρχιτεκτονική μελέτη – μελέτη κατασκευής
• Κόστος κατασκευής
• Κόστος λειτουργίας/συντήρησης
• Λειτουργικότητα
• Περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Παράλληλα, η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς, αναλαμβάνει την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, την έκδοση βεβαιώσεων νομιμότητας καθώς και την νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Μελετάμε κάθε οικόπεδο ξεχωριστά και εξαντλούμε τις δυνατότητές του. Προσέχουμε τις ειδικές ανάγκες που πιθανόν υπάρχουν όταν το οικόπεδό μας έχει δοθεί με το σύστημα της αντιπαροχής. Επιμελούμαστε όλων των επιπλέον εργασιών που επιθυμούν οι πελάτες μας, συμβουλεύοντάς τους όσον αφορά στην εσωτερική διακόσμηση των χώρων τους.

Οι κατασκευές μας έχουν αντισεισμική θωράκιση, υψηλή ενεργειακή κλάση με χρήση εξωτερικής θερμομόνωσης και κουφωμάτων θερμοδιακοπής, αυτονομία ή ανεξαρτησία θέρμανσης, μπόιλερ θερμού νερού, ηλιακό, θωρακισμένες πόρτες, κουζίνες και ερμάρια υψηλών προδιαγραφών, δρύινα δάπεδα, μεγάλα μπαλκόνια, υπόγειες θέσεις στάθμευσης όπου αυτό είναι δυνατόν, διπλούς υαλοπίνακες και βέβαια το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται από αύλιους χώρους, φυτεμένους με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια.