Φιλοθέη, Κενταύρων 14 και Νιρβάνα- Backup2018-12-11T12:26:02+02:00
Loading...

ΣΥΚΓΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΦΙΛΟΘΕΗ (ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ 14 ΚΑΙ ΝΙΡΒΑΝΑ)

  • ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ι1 406.44 Τ.Μ.

  • ΚΑΤΟΙΚΙΑ Α’ ΟΡΟΦΟΥ Α1 169,57 Τ.Μ.

  • ΚΑΤΟΙΚΙΑ Β’ ΟΡΟΦΟΥ Β1 226,21 Τ.Μ.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Το υπό κατασκευή κτίριο αποτελεί συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του προαστίου. Αναπτύσσεται σε ισόγειο, δύο ορόφους, δώμα και σε δύο υπόγειες στάθμες. Περιλαμβάνει έξι ιδιοκτησίες άριστης διαρρύθμισης, τρεις από τις οποίες προορίζονται για πώληση. Το κτίριο θα διακρίνεται για υψηλό αισθητικό και τεχνικό αποτέλεσμα αφού χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό σχεδιασμό και χρήση υλικών άριστης ποιότητας. Οι ιδιοκτησίες διαθέτουν αυτόνομο ανεξάρτητο ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης με ατομικούς λέβητες αερίου, εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα θερμοδιακοπής, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακό, εγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού κανάλια σε ψευδοροφές με συστήματα VRV, δρύινα πατώματα, εσωτερικές πόρτες και κουζίνες από λάκα. Για όλες τις κατοικίες προορίζονται θέσεις στάθμευσης και αποθήκες στα υπόγεια.

ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ι1 406.44 Τ.Μ.

Πρόκειται για κατοικία τύπου μεζονέτας με ανεξάρτητη είσοδο στο οικόπεδο. Η ισόγεια στάθμη της των 191,21τ.μ. περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, wc, λουτρό, ασανσέρ και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι master. Διαθέτει αυτόνομο ανεξάρτητο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με ατομικούς λέβητες αερίου, εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα θερμοδιακοπής, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακό, εγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού με κανάλια σε ψευδοροφές, δρύινα πατώματα, εσωτερικές πόρτες και κουζίνες από λάκα. Οι λειτουργίες της κατοικίας εκτονώνονται σε επιμελημένα διαμορφωμένους αύλιους χώρους συνολικού εμβαδού Ε=642,53τ.μ. που περιλαμβάνουν πισίνα και εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα της κατοικίας.

Η στάθμη της στο α’ υπόγειο των 144,10τ.μ. περιλαμβάνει ένα καθιστικό (play-room), ξενώνα με λουτρό, βοηθητικό δωμάτιο, λουτρό, ασανσέρ, laundry, αποθήκη και λεβητοστάσιο. Όλοι οι χώροι έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να εξασφαλίζονται οι βέλτιστες συνθήκες αερισμού και φωτισμού. Για τους συγκεκριμένους χώρους υπάρχει η δυνατότητα ανεξάρτητης εισόδου και από το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο.

Η στάθμη της στο β’ υπόγειο των 71,13τ.μ. περιλαμβάνει έναν κλειστό χώρο για θέση στάθμευσης 2 αυτοκινήτων καθώς και ασανσέρ για άμεση είσοδο στην κατοικία από τον χώρο του γκαράζ.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ Α’ ΟΡΟΦΟΥ Α1 169,57 Τ.Μ.

Πρόκειται για διαμέρισμα άριστης διαρρύθμισης τριών υπνοδωματίων εκ των οποίων το ένα είναι master. Διαθέτει αυτόνομο ανεξάρτητο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με ατομικούς λέβητες αερίου, εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα θερμοδιακοπής, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακό, εγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού με κανάλια σε ψευδοροφές, δρύινα πατώματα, εσωτερικές πόρτες και κουζίνες από λάκα. Οι λειτουργίες της κατοικίας εκτονώνονται σε επιμελημένα διαμορφωμένες βεράντες μεγάλου μεγέθους συνολικού εμβαδού Ε=107τ.μ. που εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητά της. Για την ιδιοκτησία προορίζονται 2 θέσεις στάθμευσης και αποθήκη ενώ υπάρχει και η δυνατότητα βοηθητικού δωματίου στα υπόγεια.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ Β’ ΟΡΟΦΟΥ Β1 226,21 Τ.Μ.

Πρόκειται για κατοικία τύπου μεζονέτας. Η στάθμη του β’ ορόφου των 191,21τ.μ. περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, wc, λουτρό, και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι master. Διαθέτει αυτόνομο ανεξάρτητο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με ατομικούς λέβητες αερίου, εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα θερμοδιακοπής, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακό, εγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού με κανάλια σε ψευδοροφές, δρύινα πατώματα, εσωτερικές πόρτες και κουζίνες από λάκα. Οι λειτουργίες της κατοικίας εκτονώνονται σε επιμελημένα διαμορφωμένες βεράντες μεγάλου μεγέθους συνολικού εμβαδού Ε=85τ.μ. που εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητά της.
Η στάθμη του δώματος των 35,00τ.μ. περιλαμβάνει κύριο χώρο με λουτρό που εκτονώνεται σε υπαίθριο χώρο αποκλειστικής χρήσης εμβαδού 152,13τ.μ. και διαμορφώνεται με φυτεμένο δώμα, πέργκολα και πισίνα. Για την ιδιοκτησία προορίζονται 2 θέσεις στάθμευσης και αποθήκη στα υπόγεια.