Νέο Ηράκλειο

Πενταόροφη πολυκατοικία επί της Αλ.Διάκου 10Β, Πράσινος Λόφος

  • ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 105 Τ.Μ. Γ’-Δ’-Ε’ ΟΡΟΦΟΥ

Πρόκειται για διαμερίσματα άριστης διαρρύθμισης σε κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής στο καλύτερο σημείο του προαστίου. Διαθέτουν αυτόνομο ανεξάρτητο σύστημα θέρμανσης με ατομικούς λέβητες αερίου, εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα θερμοδιακοπής, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακό, προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού, δρύινα πατώματα, εσωτερικές πόρτες από λάκα και ιταλικές κουζίνες. Τα διαμερίσματα του πέμπτου ορόφου διαθέτουν και αποκλειστική χρήση ταράτσας. Η κατασκευή βρίσκεται πλησίον στο άλσος της Παναγίτσας και σε αρκετά επικλινές οικόπεδο γεγονός που της δίνει απεριόριστη και καταπράσινη θέα.

  • ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 80 Τ.Μ. Β’ ΟΡΟΦΟΥ

Πρόκειται για διαμερίσματα άριστης διαρρύθμισης σε κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής στο καλύτερο σημείο του προαστίου. Διαθέτουν αυτόνομο ανεξάρτητο σύστημα θέρμανσης με ατομικούς λέβητες αερίου, εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα θερμοδιακοπής, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακό, προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού, δρύινα πατώματα, εσωτερικές πόρτες από λάκα και ιταλικές κουζίνες. Η κατασκευή βρίσκεται πλησίον στο άλσος της Παναγίτσας και σε αρκετά επικλινές οικόπεδο γεγονός που της δίνει απεριόριστη και καταπράσινη θέα.

  • ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 80 Τ.Μ. Α’ ΟΡΟΦΟΥ

Πρόκειται για διαμέρισμα άριστης διαρρύθμισης σε κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής στο καλύτερο σημείο του προαστίου. Διαθέτει αυτόνομο ανεξάρτητο σύστημα θέρμανσης με ατομικούς λέβητες αερίου, εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα θερμοδιακοπής, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακό, προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού, δρύινα πατώματα, εσωτερικές πόρτες από λάκα και ιταλικές κουζίνες. Η κατασκευή βρίσκεται πλησίον στο άλσος της Παναγίτσας και σε αρκετά επικλινές οικόπεδο γεγονός που της δίνει απεριόριστη και καταπράσινη θέα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-2847149 ή στείλτε μας email

Τοποθέσια – Χάρτης

2018-05-17T10:59:19+02:00